"DAO JOJ JE PARČE HLEBA I OSTAVIO JE U DVORIŠTU, A ONDA..." Ovako je majka ubice pravdala sina zbog ubistva devojčice (2)!

Autor:

Svet

30.05.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je pronađeno u jaruzi!

"DAO JOJ JE PARČE HLEBA I OSTAVIO JE U DVORIŠTU, A ONDA..." Ovako je majka ubice pravdala sina zbog ubistva devojčice (2)!

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Malena Raisa Marija (2) pronađena je mrtva u jaruzi u neposrednoj blizini svoje kuće u Rumuniji. Njen nestanak prijavljen je u ponedeljak u podne, a nakon dvadesetčetvoročasovne potrage, njeno telo je pronađeno.

Za njeno ubistvo uhapšen je tinejdžer (15), inače rođak devojčice, čiji je otac i pronašao nesrećnu devojčicu.

Kako smo danas već objavili, rumunski mediji preneli su da je tinejdžer priznao ovo ubistvo, mada je tokom saslušanja uporno tvrdio da je nevin. Naime, na saslušanju koje je trajalo 15 sati, on je govorio da nije ubio dete, ali se slomio i odlučio da prizna kako su rezultati vešračenja pristizali.

Ključni dokaz bila je krv koja mu je pronađena na pantalonama, a za koju se ispostavilo da je Raisina. 

Obdukcija je pokazala da je Raisa Marija ubijena, a na telu deteta pronađene su ubodne rane.

Majka: Dao joj je hleb

Inače, na saslušanju u policiji bili su i brat i majka tinejdžera koji je ubio devojčicu, a ona je medijima rekla kako sumnja u to da je njen sin ubio devojčicu.

- Rekao mi je da je nije posle video... Samo joj je dao hleb i ostavio u dvorištu i otišao je kod životinja - ispričala je majka.

Iskaz je dao i otac dečaka koji je ubio Raisu, a očekuje se da će njemu danas biti određen pritvor.

Za sada je poznato da je devojčica u za sada nepoznatom vremenskom periodu ostala sama u kući sa ubicom, što su zabeležile i kamere. Roditelji su ranije rekli da sumnjaju da je devojčica ubijena na mestu gde je nađena, već da je tu naknadno donesena, a veruju da je ubica imao i saučesnike.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading