SAZNAJEMO! Tinejdžer PRIZNAO da je ubio devojčicu (2) - 15 sati tvrdio da je nevin, SLOMIO SE KAD SU MU NAŠLI KRV NA PANTALONAMA!

Autor:

Svet

30.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv za ovaj strašni zločin još uvek nije poznat.

SAZNAJEMO! Tinejdžer PRIZNAO da je ubio devojčicu (2) - 15 sati tvrdio da je nevin, SLOMIO SE KAD SU MU NAŠLI KRV NA PANTALONAMA!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

U sredu, dvogodišnja devojčica Raisa Marija, koja je prvobitno prijavljena kao nestala, pronađena je mrtva u jaruzi. Policija je ubrzo nakon toga privela jednog od Raisinih rođaka, 15-godišnjeg tinejdžera, koji je bio glavni osumnjičeni u slučaju. Prema izvorima Antene 3, tinejdžer je nakon nekoliko sati ispitivanja priznao da je ubio dete.

Naime, 15-godišnji dečak je odmah bio pod sumnjom istražitelja, te je prvog dana priveden na saslušanje. Zadržan je 24 sata na osnovu naloga, a saslušanja su trajala oko 15 sati. Tokom tog vremena, dečak je tvrdio da je nevin. Međutim, rezultati veštačenja, koji su počeli da pristižu, pokazali su da je krv pronađena na njegovim pantalonama pripadala žrtvi. Suočen s ovim dokazima, tinejdžer je konačno priznao ubistvo svoje rođake.

Prema dostupnim informacijama, devojčica je ostala sama sa dečakom u njegovoj kući, gde ju je on nasilno ubio. Istražitelji su pronašli nekoliko ubodnih rana na telu devojčice, što potvrđuje nasilnu prirodu zločina.

Motiv za ovaj strašni zločin još uvek nije poznat, a istražitelji rade na prikupljanju svih informacija kako bi razumeli šta se zaista dogodilo. U toku dana, tinejdžer će biti priveden sudijama za maloletnike Suda u Dolju, gde će mu biti određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Prvobitno pokrenut postupak za ubistvo iz nehata je, na osnovu novih dokaza i informacija, preinačen u teško ubistvo.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading