NA KAMERAMA SE VIDI DETE KOJE ULAZI U KUĆU ROĐAKA I NIKAD NE IZLAZI! Novi jezivi detalji ubistva male Raise: Ugušena, pa bačena u rastinje!

Autor:

Svet

30.05.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica sumnja da je ubica imao saučesnike!

NA KAMERAMA SE VIDI DETE KOJE ULAZI U KUĆU ROĐAKA I NIKAD NE IZLAZI! Novi jezivi detalji ubistva male Raise: Ugušena, pa bačena u rastinje!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Raisa Marija (2) nestala je pre tri dana u Doldžu u Rumuniji, a nakon opsežne potrage terena 24 sata kasnije ronađena je mrtva u rastinju 200 metara udaljenom od svoje roditeljske kuće. Dete se navodno igralo u dvorištu, a potom je krenula kod dede, čija je kuća nekoliko metara dalje.

Za njeno ubistvo uhapšen je tinejdžer, njen rođak.

Foto: YouTube/Antena 3 CNN/Printscreen

Kuća u Rumuniji

Kamere su zabeležile kako dvogodišnja devojčica ulazi u kuću svog petnaestogodišnjeg rođaka, iz koje više nije izašla. Osumnjičeni je juče saslušan i negirao je zločin. Na saslušanju su bili i njegov stariji brat, roditelji, kao i otac osumnjičenog koji je pronašao telo male Raise.

U međuvremenu oglasili su se roditelji Raise Marije koji kažu da "ne mogu da veruju da je to on uradio".

Devojčicini roditelji su nedavno stigli iz Španije gde su radili i rekli su da ne mogu da veruju da je njihov rođak bio spsoban da izvrši ovakvo delo i da im je sve saopšteno preko telefona. Takođe, rumunski mediji pišu da roditelji sumnjaju da je tinejdžer imao saučesnike, te da je telo naknadno doneto i bačeno na lokaciju gde je nađena.

Takođe, oglasili su se sudski lekari koji su utvrdili da je devojčica umrla nasilnom smrću, zbog čega su tužioci odmah promenili klasifikaciju zločina. Sada je u pitanju ubistvo, a ne ubistvo iz nehata.

Verujemo da su sačekali da se potraga oko nje smiri, a onda su iskoristili situaciju i bacili telo - rekla je Raisina majka Kristina.

Podsećamo, nestanak devojčice objavljen je u ponedeljak u podne. Usledilo je raspoređivanje snaga u gradu Kotu, blizu Krajove. Raisa je tražena na zemlji i iz vazduha, dronovima i helikopterom. Preko stotinu policajaca, žandarma i meštana pročešljalo je područje u radijusu od 15 kilometara. Pomoglo je i osam pasa tragača, a akcije nisu prestale ni kada je počela kiša.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading