MALA RAISA UDAVLJENA? Na telu vidljivi tragovi nasilja - OGLASILA SE I MAJKA DEVOJČICE!

Autor:

Svet

29.05.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za devojčicom trajala je puna 24 sata!

MALA RAISA UDAVLJENA? Na telu vidljivi tragovi nasilja - OGLASILA SE I MAJKA DEVOJČICE!

Foto: Shutterstock, drustvene mreze

Devojčica od dve i po godine Raisa Marija, za koju je prijavljen nestanak u Dolžu u Rumuniji, pronađena je juče mrtva, u blizini roditeljske kuće, posle opsežne potrage. Zbog tragova nasilja na telu, istražitelji ne isključuju njeno ubistvo.

Roditelji su rekli policiji da duguju novac lihvarima i ne isključuju da je dete ubijeno iz neke vrste osvete.

Očajnička potraga je trajala skoro 24 sata i završila se tragičnim otkrićem: Raisa, devojčica od 2 godine i 5 meseci, pronađena je mrtva, 200 metara od kuće svojih roditelja, a njeno telo, puno ogrebotina i tragova davljenja, ležalo je u oblasti sa puno rastinja.

Porodica je sigurna da je njihova devojčica ubijena, a da je zločinac pokušao da prikrije tragove.

- Dobijali smo pretnje, u smislu rasprave i svađe od nekih ljudi. Uzeli smo novac sa kamatom i nismo ga vratili. Ko bi mogao da je ubije... Sumnjamo na svakoga i želimo da plati za ovo - rekla je Kristina, majka male Raise za rumunske medije.

Podsećamo, nestanak devojčice objavljen je u ponedeljak u podne. Usledilo je raspoređivanje snaga u gradu Kotu, blizu Krajove. Raisa je tražena na zemlji i iz vazduha, dronovima i helikopterom. Preko stotinu policajaca, žandarma i meštana pročešljalo je područje u radijusu od 15 kilometara. Pomoglo je i osam pasa tragača, a akcije nisu prestale ni kada je počela kiša.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading