ABAZOVIĆ PRVI PREMIJER U SVEMIRU! Gore društvene mreže nakon najave da Crna Gora šalje satelit u svemir! (FOTO)

Autor:

Svet

27.01.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je premijer Crne Gore Dritan Abazović najavio da ova zemlja uskoro pokreće svemirski program, na društvenim mrežama ne prestaju reakcije.

ABAZOVIĆ PRVI PREMIJER U SVEMIRU! Gore društvene mreže nakon najave da Crna Gora šalje satelit u svemir! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/kozica_ermin

Dritan Abazović svemirski program

- Crna Gora pokreće svemirski program – satelit Luča će zasijati u orbiti, napisao je tehnički premijer Crne Gore Dritan Abazović na Tviteru. Ponosan sam na Filipa, Ninu i Nikolu, kao i sve mlade ljude i inovatore koji ovu zemlju žele da učine boljom i drugačijom - napisao je crnogorski premijer Dritan Abazović na Tviteru.

 

 

Ova njegaova objava izazvala je brojne komentare, najčešće šaljive.

- Crna Gora jeste mala, al je svemir obigrala. Jupiter se još okreće, ali Vladi CG uteć neće. I ti Marsu, vragu mali, Crna Gora DUP ti pravi - stihovi su koji su se pojavili na Tviteru nakon njegove objave.

Abazović je vrlo brzo objavio i na Fejsbuku objavu sa šaljivim reakcijama koje su juče preplavile društvene mreže.

Zahvalan sam svima koji su podržali Crnogorski svemirski program, ali i onima koji ni dalje ne veruju. Uz malo podrške i mnogo dobre volje, a sve uz viziju naših inovatora u zemlji i svetu, Luča će nadam se sledeće godine u orbitu. Slede odluke u narednim sedmicama - napisao je Abazović.

 

 

Ajde sa srećom i da te ukrcaju kao jedinog člana posade, pa da budes prvi premijer u svemiru, kako ti i dolikuje - piše u jednom tvitu, dok se većina zapitala da li jedan satelit znači zaista "svemirski program".

Takođe, mnogo je i onih koji su bili kreativni i smetisli Abazovića u svemir na karikaturama i crtežima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading