SAZNAJEMO: Oni će stati na crtu Milu Đukanoviću! OVO SU MOGUĆI KANDIDATI ZA PREDSEDNIČKE IZBORE U CRNOJ GORI

Autor:

Svet

25.01.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović je pre dve nedelje raspisala predsedničke izbore, koji će se održati 19. marta.

SAZNAJEMO: Oni će stati na crtu Milu Đukanoviću! OVO SU MOGUĆI KANDIDATI ZA PREDSEDNIČKE IZBORE U CRNOJ GORI

Foto: Tanjug/AP

Na vanrednim izborima u Crnoj Gori, koji su raspisani za 19. mart predsednički kandidati, pored Mila Đukanovića, biće Andrija Mandić, ispred Demokratskog fronta, dok se ispred Pokreta Evropa sad još uvek razmipšlja između Milojka Spajića i Jakova Milatovića, saznaje Republika nezvanično.

Kako je za Republiku ispričao dobro obavešten izvor iz Crne Gore, kao predsednički kandidati pominju tri imena. 

- DF je već jasno izašao da stavom da drugi put neće dopustiti da budu nasamerni, te da će u trci za predsedničkog kandidatata biti neko iz njihovih redova. Za sada je jedno ime u opticaju i to je Andrija Mandić, koji je ujedno i jedan od lidera ove paritije i čije je političko ime i iskustvo dovoljno jako da se suprostavi Đukanoviću kom popularnost opada iz dana u dan - kaže izvor našeg portala.

On dodaje da je kandidat DPS, nesumnjivo Milo Đukanović, dok se u redovima Pokreta Evropa sad još uvek razmišlja o dva imena.

- Za DPS se zna da će to biti Đukanović, jer oni nemaju nikoga jačeg. Pregovori još uvek traju među pripadnicima Pokreta Evropa sad koji još uvek imaju dilemu da li će njihov kandidat biti Milojko Spajić ili Jakov Milatović - objašnjava naš sagovornik. 

Podsetimo, predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović je pre dve nedelje raspisala predsedničke izbore, koji će se održati 19. marta. Uskoro ističe petogodišnji mandat Milu Đukanoviću, a on će imati zakonsko pravo da se još jednom kandiduje za šefa države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading