"Najoštrije osuđujem ranjavanje nevinih dečaka i mladića na Kosovu"! Oglasio se Dritan Abazović posle najnovijeg nasilja nad Srbima na Kosovu!

Autor:

Vesti

08.01.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivam sve naše komšije da se suzdrže od bilo kakvog nasilja, istakao je Abazović.

"Najoštrije osuđujem ranjavanje nevinih dečaka i mladića na Kosovu"! Oglasio se Dritan Abazović posle najnovijeg nasilja nad Srbima na Kosovu!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Dritan Abazović

U ime Vlade Crne Gore i svoje lično ime najoštrije osuđujem ranjavanje nevinih dečaka i mladića na Kosovu, napisao je na Telegramu predsednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović.

- Pozivam sve naše komšije da se suzdrže od bilo kakvog nasilja. Rešenje svakog problema leži u dijalogu i dogovoru. Takođe, apelujem na sve strane, da bez zadrške, radimo na promociji mira i suživota na Zapadnom Balkanu. Crna Gora će uvek doprinositi smirivanju tenzija, jačanju dijaloga i razvoju interkulturalizma u celom regionu. To je jedini način da gradimo moderne i progresivne države koje će zaslužiti svoje mesto u velikoj evropskoj porodici - napisao je Abazović.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading