VRATILA SE! Ana Ivanović posle osam godina ponovo na terenu!

Autor:

Sport

18.10.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka obradovala navijače.

VRATILA SE! Ana Ivanović posle osam godina ponovo na terenu!

Foto: Nemanja Pančić

Ana Ivanović

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović iznenadila je teniski svet povratkom na teren nakon osam godina. Nekadašnja prva igračica sveta se pojavila na egzibicionom turniru za penzionisane teniserke u Luksemburgu. Njen povratak je bio obeležen mečem protiv Belgijanke Kirsten Flipkens, koja je završila karijeru prošle godine.

Nakon dugog odsustva, Ana Ivanović se suočila sa izazovom vraćanja na teniski teren. Iako nije bila na svom nivou, Ana je pokazala prepoznatljive poteze i borbeni duh. Međutim, nije uspela da se izbori za pobedu, pa je rezultat meča bio 6:1, 6:4 u korist Flipkens.

Povratak Ane Ivanović na teniski teren predstavljao je emotivni trenutak za mnoge ljubitelje tenisa širom sveta. Nakon završetka karijere, Ana je pokazala hrabrost i odlučnost da se vrati i ponovo oseti atmosferu takmičenja.

Iako poražena, Ana Ivanović je dobila podršku od brojnih navijača i kolega tenisera. Njen povratak predstavlja inspiraciju za mnoge sportiste koji su možda razmišljali o sličnom koraku u svojoj karijeri.

Ana Ivanović je kroz svoj povratak na teniski teren podstakla javnost da se seti njenih najvećih dostignuća i trenutaka slave tokom karijere. Njen doprinos tenisu i borba na terenu ostaju neizbrisivi deo sportske istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading