POSLEDNJI PLES U RIJADU: Đoković ispraća Nadala u penziju!

Autor:

Sport

17.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Rijadu!

POSLEDNJI PLES U RIJADU: Đoković ispraća Nadala u penziju!

Foto: Profimedia

U spektakularnom meču polufinala slem turnira Šest kraljeva, mladi španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je impresivnu pobedu nad iskusnim Rafaelom Nadalom rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Ovaj trijumf plasirao ga je u finale, gde će se suočiti sa Janikom Sinerom, dok će se u borbi za treće mesto sastati Rafael Nadal i Novak Đoković.

Tokom meča, Alkaraz nije ni u jednom trenutku dozvolio Nadalu da dođe do izražaja, brzo osvajajući poene i stvarajući pritisak na svog protivnika. Sa ubedljivim brejkovima u oba seta, mladi španski teniser je demonstrirao svoju izvanrednu formu i hrabrost, ostavljajući legendarnog Nadala bez prilike da se nadmeće za ulazak u finale.

Finale će obeležiti susret dva mlada talenta, Alkaraza i Sinera, koji će imati priliku da pokažu svoje veštine i borbu za prestižnu titulu na slem turniru Šest kraljeva. Ovaj duel mladih igrača nagoveštava novu eru u svetu tenisa, gde se nove snage probijaju ka vrhu i izazivaju etablirane igrače poput Nadala i Đokovića.

Pored finala, ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju duel za treće mesto između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ova dva velikana tenisa će se ponovo susresti na terenu, pružajući publici priliku da uživa u još jednom, izvesno poslednjem, epskom okršaju između dva legendarna rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading