ĐOKOVIĆ ODAO PRIZNANJE SINERU: "Nije bez razloga broj jedan na svetu!"

Autor:

Sport

17.10.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao sam da se borim, da se vratim, što sam i činio, bio sam blizu, ali je bio bolji u odlučujućim momentima -ističe Nole.

ĐOKOVIĆ ODAO PRIZNANJE SINERU: "Nije bez razloga broj jedan na svetu!"

Foto: Profimedia

Srpski teniser, Novak Đoković poražen je od Janika Sinera rezultatom 2:1 u polufinalu "Slema šest Kraljeva" u Saudijskoj Arabiji. Italijan se na ovaj način plasirao u finale, a čeka boljeg iz duela Nadal - Alkaraz.

Nakon meča, Đoković je izjavio da je atmosfera bila sjajna i da je uživao u takvom okruženju. Iako je zaostajao tokom meča, borio se na svoj način i uspeo je da osvoji drugi set. Ipak, priznao je da je Siner bio bolji i da je igrao na veoma visokom nivou. Đoković je istakao da je pokušao da se vrati u meč, ali da je mladi Italijan bio bolji u odlučujućim momentima.

- Bila je sjajna atmosfera, naelektrisana, kako na terenu tako i u publici. Od početka meča sam zaostajao, borio sam se na svoj način, uspeo sam da uzvratim, ali na moju žalost bio je mnogo dobar, bolje je igrao, imao sam sreće da dobijem drugi set. Imao sam neke šanse i u trećem setu, ali sve u svemu bilo je bučno na tribinama, zabavno. Bilo je zaista uživanje igrati ovde, baš kao i u decembru prošle godine protiv Alkaraza, ponovo je bila sjajna atmosfera. Zahvaljujem se i publici na podršci - naveo je Nole i nastavio:

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Bolje nego sebe. Jednostavno rečeno, igrao je na veoma visokom nivou, nije bez razloga broj jedan na svetu. Pokušao sam da se borim, da se vratim, što sam i činio, bio sam blizu, ali je bio bolji u odlučujućim momentima - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading