ĐOKOVIĆ PRE ARABIJE "UHVAĆEN" U OVOJ ZEMLJI: Novak puni baterije pred prestižni turnir! (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se opušta pred nove izazove.

ĐOKOVIĆ PRE ARABIJE "UHVAĆEN" U OVOJ ZEMLJI: Novak puni baterije pred prestižni turnir! (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, iznenadio je mnoge kada je u utorak tokom dana posetio centar Ljubljane. Nakon učešća na Mastersu u Šangaju, Đoković je napravio kratku pauzu pre odlaska na egzibicioni turnir u Saudijsku Arabiju. Kako su mediji u Sloveniji izvestili, Novak nije posetio Ljubljanu samo u turističke svrhe, već je imao i poslovne obaveze.

Novak Đoković je svoju posetu Ljubljani iskoristio da poseti veganski restoran "Barbarella" u centru grada. Fotografije su zabeležile trenutak kada je Đoković boravio u restoranu i kupovao proizvode. Ova poseta izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je Đoković poznat po svojoj veganskoj ishrani i zalaganju za zdrav način života.

Foto: Instagram/barbellajuicebar/printscreen

Novak Đoković u Sloveniji

Nije slučajno što se Novak Đoković zatekao u Ljubljani. Naime, njegova fondacija i supruga Jelena organizuju razgovor na temu "Roditeljstvo kao odgovor na potrebe deteta", što je bio jedan od razloga za njegov boravak u slovenačkoj prestonici. Ova inicijativa dodatno naglašava Đokovićevu angažovanost van terena i njegovu posvećenost porodičnim vrednostima.

Nakon poraza u finalu Šangaja od Janika Sinera, Novak Đoković se već priprema za naredne izazove. Postoji mogućnost da će se ponovo susresti sa Sinerom na turniru "Šest Kraljeva" 17. oktobra, ukoliko Italijan pobedi Medvedeva. Ova najava već sada izaziva veliko interesovanje ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading