ĐOKOVIĆ KAO ZAPETA PUŠKA! Evo kada izlazi na teren mastersa u Šangaju!

Autor:

Sport

04.10.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela nacija je uz njega.

ĐOKOVIĆ KAO ZAPETA PUŠKA! Evo kada izlazi na teren mastersa u Šangaju!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković će se sutra susresti sa Amerikancem - Aleksom Mikelsenom u meču drugog kola mastersa u Šangaju. Organizatori su saopštili da će meč početi oko 13 časova po lokalnom vremenu, odnosno oko 12 i 30 po srpskom vremenu. Đoković je četvorostruki šampion Šangaja, a očekuje se da će meč biti jedan od glavnih događaja ovog dela turnira.

Pre nego što Novak Đoković izađe na teren, na centralnom terenu će biti odigrana dva meča. Program počinje od pola sedam po srpskom vremenu, sa mečem između Španca Karlosa Alkaraza i Kineza Junčenga Šanga, a zatim će se sastati Italijan Janik Siner i Japanac Taro Daniel. Nakon ovih mečeva, publika će imati priliku da uživa u duelu između Đokovića i Mikelsena.

Republika

Foto: Profimedia

Novakov naredni protivnik: Aleks Mikelsen

Ovaj meč će biti prvi put da se Novak Đoković i Aleks Mikelsen sreću na terenu. Pobednik ovog duela će se plasirati u treće kolo gde će se suprotstaviti boljem iz meča Stena Vavrinke iz Švajcarske i Flavija Kobolija iz Italije. Sa velikom pažnjom će se pratiti ovaj susret, jer će obojica tenisera želeti da ostvare pobedu i nastave takmičenje u Šangaju.

Pored Novaka Đokovića, i Miomir Kecmanović će se takmičiti u subotu. On će od osam ujutru po srpskom vremenu igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina. Očekuje se da će srpski teniser pružiti snažan nastup, te da će publika imati priliku da uživa u još jednom uzbudljivom meču. Svi ljubitelji tenisa će sa nestrpljenjem iščekivati ishode ovih mečeva na mastersu u Šangaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading