NOVAK NIJE POTPUNO IZGUBIO! Nije uspeo da osvoji 100. titulu, ali je uspeo OVO! (FOTO)

Autor:

Sport

13.10.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu titula iz Šangaja nije donela jubilarnu 100. titulu u karijeri, Novak Đoković se i dalje nalazi na korak do ovog istorijskog dostignuća.

NOVAK NIJE POTPUNO IZGUBIO! Nije uspeo da osvoji 100. titulu, ali je uspeo OVO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Plasmanom u finale Mastersa u Šangaju, Novak Đoković je ostvario značajan uspeh i približio se ostvarenju još jednog velikog cilja u svojoj karijeri - plasmanu na Završni masters u Torinu. Iako mu titula iz Šangaja nije izmakla za dlaku, nakon što je izgibio od Janika Sinera sa 2:0 (7:6, 6:3), osvajanjem drugog mesta, Đoković je zaradio 650 bodova i popravio svoj plasman u trci za Završni masters.

Iako mu titula iz Šangaja nije donela jubilarnu 100. titulu u karijeri, Novak Đoković se i dalje nalazi na korak do ovog istorijskog dostignuća. Đoković je ostao na samom pragu istorijskog jubileja, čime bi se pridružio samo još dvojici tenisera u istoriji koji su ostvarili ovaj podvig.

Zahvaljujući sjajnom rezultatu u Šangaju, Novak Đoković je napravio veliki skok u trci za Završni masters. Trenutno se nalazi na šestom mestu sa 3.910 bodova u sezoni, što praktično znači da je obezbedio mesto među osmoricom najbolje rangiranih tenisera u sezoni. Iza njega su ostali Kasper Rud sa 3.795 bodova i Andrej Rubljov sa 3.580 bodova, što govori o izuzetnoj konkurenciji u trci za plasman na Završni masters.

Republika

Foto: prinscreen

 

Završni masters u Torinu okuplja osam najbolje rangiranih tenisera u sezoni, pružajući publici priliku da uživa u vrhunskom tenisu i da prisustvuje okupljanju najvećih imena svetskog tenisa. Očekuje se da će i Novak Đoković biti deo ove prestižne manifestacije, donoseći dodatni sjaj i uzbuđenje ovom događaju.


Novak Đoković i dalje ostaje fokusiran na svoje ciljeve, a plasman na Završni masters u Torinu bi bio još jedan korak ka ostvarenju svojih sportskih ambicija. S obzirom na njegovu izuzetnu formu i posvećenost, možemo očekivati još uzbuđenja i sjajnih teniskih trenutaka u danima koji slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading