KAKVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA IZGUBLJEN PRVI SET! Potpuno je pobesneo, a OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samog početka meča, prisutna je izuzetna borba.

KAKVA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA IZGUBLJEN PRVI SET! Potpuno je pobesneo, a OVO je bio glavni razlog! (VIDEO)

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno se nalazi u finalnom meču Mastersa u Šangaju, gde se suočava sa Janikom Sinerom. Od samog početka meča, prisutna je izuzetna borba, a u prvom setu Novak je izgubio taj-brejk. Međutim, ono što je privlačilo pažnju tokom celog susreta bilo je ponašanje boksera Italijana.

Zanimljivo je bilo primetiti da su u boksu Italijana sedeli dojučerašnji Novakovi najbliži saradnici, kondicioni trener Marko Paniki i fizio Ulises Badio, koji su sada deo tima Sinera. Tokom meča, njih dvojica su često ustajali i aplaudirali svom novom "poslodavcu", a ova situacija nije promakla Novaku.

 

 


Kamere su zabeležile momenat kada je Novak, nakon izgubljenog taj-brejka, otišao ka svojoj klupi i u neverici prokomentarisao nešto što su navijači protumačili kao "Aplauso". Odmah se pokrenula široka rasprava o tome da li je Novak gledao u svoje dojučerašnje saradnike i imao poruku za njih.

Očigledno je da je atmosfera na terenu bila napeta i da su detalji poput ponašanja bivših saradnika dodatno začinili ovaj teniski duel. Publika je bila uzbudjena i pažljivo pratila svaki potez kako Đokovića tako i Sinera.

Novaku je ostao još jedan set da pokaže svoju najbolju igru i pokuša da preokrene rezultat u svoju korist. S obzirom na njegovu izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost, očekuje se da će se borba za pobedu nastaviti sa istim intenzitetom do samog kraja. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju rasplet ove uzbudljive teniske sage.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading