SINER ISKREN NAKON MEČA: "Novak nema slabosti!"

Autor:

Sport

13.10.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janik siner je takođe izjavio da je jako teško igrati protiv Novaka Đokovića

SINER ISKREN NAKON MEČA: "Novak nema slabosti!"

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner je postao novi kineski car, pobedivši najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića na turniru u Šangaju rezultatom 2:0 (7:6, 6:3). Nakon trijumfa, Siner je podelio svoje utiske o završenom meču.

- Veoma težak meč. Nije lako sa Novakom, igrati protiv njega, to je jedna od najtežih stvari u sportu. Sjajno je servirao u prvom setu, nisam imao način za brejk. Taj-brejk je bio odličan, dalo mi je to samopouzdanje. Dobar drugi set, zadovoljan sam igrom do sada na turniru - rekao je Janik odmah po završetku duela. 

Janik siner je takođe izjavio da je jako teško igrati protiv Novaka Đokovića, kao i da on nema slabosti.

- Novak nema slabosti. Morate da koristite mali broj prilika. Tokom meča mi nije dao mnogo šansi. Verovao sam u sebe. On je legenda ovog sporta, veoma je teško igrati protiv njega. Srećan sam zbog pobede - rekao je Siner.  

Republika

Foto: Instagram.com/janniksin

Janik Siner je pobedio Novaka Đokovića u Šangaju

 

Podsetimo, Siner je vidno perfektno fizički pripremljen, a Novak ima 14 godina više i tokom turnira je imao probleme sa kukom i ramenom, koji su verovatno doprineli ishodu ovog meča. Prvi put od početka meča je Đoković probao da odigra servis volej i to ga je koštalo uvodnog poena u taj-brejku. Siner je nakon toga bio veoma siguran, servis je i dalje funkcionisao odlično, za razliku od Novakovog koji "13. gem" nije odigrao ni blizu svog nivoa. Uspeo je da napravi jedan mini brejk i smanji zaostatak, ali je potom napravio ozbiljnu grešku na mreži i omogućio Sineru tri vezane set lopte, što je Italijan iskoristio. Nažalost, Italijan je nastavio da "melje" u drugom setu, dok je Novak imao puno problema u svojoj igri. Servis je u prvom setu bio oružje, a u drugom glavobolja za Đokovića koji se ozbiljno mučio i prilikom izlazaka na mrežu. U četvrtom gemu drugog seta smo videli prve brejk lopte, nažalost imao ih je samo Italijan koji je iskoristio i ovu priliku koju je dobio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading