NOLETOVU DRUGARICU KONAČNO KRENULO: Prebrodila samoubistvo dečka, sad golišava uživa u zagrljaju drugog muškarca (FOTO)

Autor:

Sport

18.09.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego zaslužen odmor

NOLETOVU DRUGARICU KONAČNO KRENULO: Prebrodila samoubistvo dečka, sad golišava uživa u zagrljaju drugog muškarca (FOTO)

Foto: Instagram/arynasabalenka/printscreen

Arina Sabalenka konačno živi opet, posle stravičnog početka godine. Beloruska teniserka prošla je kroz težak period nakon tragičnog događaja ovog proleća, kada je njen bivši dečko izvršio samoubistvo skokom sa 24. sprata hotela u Majamiju. 

Nije htela da napravi pauzu, videlo se i na terenu da joj nije lako, ali se upornost konačno isplatila i u septembru je pogidla trofej US opena.

Nakon velikog uspeha, Sabalenka je zasluženo otputovala na odmor kako bi napunila baterije za nove izazove. Društvo joj je pravio novi dečko Jorgos Frangulis, brazilski biznismen grčkog porekla. Njih dvoje su zajedno uživali u Grčkoj, a Sabalenka je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, prikazujući deliće odmora i trenutke provedene sa dečkom. Posebno su izazvale pažnju fotografije na kojima je u bikiniju, što je zagolicalo maštu njenih pratilaca. 

Podsetimo, ona je nedavno progovorila o smrti svog bivšeg dečka Konstanina Kolcova. Baš kao i Novak, tako je i Beloruskinja hrabro postupila odlučivši da ne pravi nikakvu pauzu zbog tog slučaja i nastavi da igra tenis odmah, a čini se da je moguće da je upravo u Noletu pronašla inspiraciju, s obzirom na to da njih dvoje imaju mnogo sličnosti, a i privatno su dobri prijatelji. Ipak, smatrala je da je napravila grešku.

– Kada mi je 2019. otac umro, nastavila sam da igram i to mi je pomoglo da lakše prebolim tu tragediju. Mislila sam da je i sada najbolje da isto uradim, ali nisam bila u pravu. Sada mislim da bi bilo bolje da sam napravila pauzu, resetovala se i počela ispočetka. Mnogo me je bila pogodila njegova smrt - iskrena je bila Sabalenka koja sada živi bolji život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading