ZAVODNIK DIMITROV ZABORAVIO NA JELENU I HTEO DA OŽENI NOVAKA: Sva sreća pa je Đoković ostao priseban

Autor:

Sport

18.09.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra reči umalo nije pošla po zlu.

ZAVODNIK DIMITROV ZABORAVIO NA JELENU I HTEO DA OŽENI NOVAKA: Sva sreća pa je Đoković ostao priseban

Foto: instagram.com/griglobal

Novak Đoković, oduševio je fanove svojim nastupom u Sofiji, ali ne samo na terenu. Na egzibicionom meču sa Grigorom Dimitrovim napravili su šou, a bilo je tu i striptiza. Njihova energija i uzbuđenje bili su zarazni, a atmosfera je bila sjajna. Međusobno nadmetanje i prijateljski odnos između ova dva vrhunska tenisera privukli su pažnju i simpatije prisutnih.

Novak je pokazao svoju šaljivu stranu, a nakon meča je nastavio da se zabavlja u jednom noćnom klubu. Pevao je Đoković hitove poput "A u međuvremenu" od OK benda i bugarsku pesmu "Luda po tebe", dok je publika uživala u njegovom nastupu. Nole je čak zasvirao i bubnjeve, što je dodatno oduševilo prisutne. Video snimak na društvenim mrežama prikazao je trenutak kada je Novak uzimao bakšiš, što je izazvalo osmehe i simpatije kod fanova. Pogotovo ženskih navijača.

 

 

To je sve podstilo na ponašanje Dimitrova koji slovi za velikog zavodnika u svetu sporta, dok je Novak srećno oženjen sa Jelenom Đoković punu deceniju. Međutim, Dimitrov se toliko opustio da je zaboravio na taj "detalj". Sva sreća pa Novak nije, ili bi verovatno bilo svašta kada se vrati kući.

Malo pre nego što je "prozvao" di-džeja, te ga molio da mu pusti jednu pesmu, Đoković je pitao Dimitrova kako se kaže "želim" na Bugarskom i očigledno se nije dobro izrazio - što je dovelo do zabune kod Bugarina.

 

Da se oženiš - upitao je Dimitrov Đokovića, misleći da je za tu bugarsku reč tražio prevod

- Ma ne da se ženim, čoveče, ja sam već oženjen. Kako se kaže želim - glasio je dijalog dva tenisera očigledno izgubljenih u prevodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading