NOLETA KITILI EVRIĆIMA: Đoković zasvirao i zapevao na bugarskom, a pao je i bakšiš (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak napravio šou u Bugarskoj.

NOLETA KITILI EVRIĆIMA: Đoković zasvirao i zapevao na bugarskom, a pao je i bakšiš (VIDEO)

Foto: instagram.com/griglobal

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, oduševio je fanove svojim nastupom u Sofiji. Ne, nije u pitanju sam tenis. Na egzibicionom meču sa Grigorom Dimitrovim, Novak je pokazao svoju šaljivu stranu, a nakon meča je nastavio da se zabavlja u jednom noćnom klubu.


Dok su se takmičili na terenu, Novak i Grigor su priredili pravi šou za publiku, a bilo je tu i striptiza. Njihova energija i uzbuđenje bili su zarazni, a atmosfera je bila sjajna. Međusobno nadmetanje i prijateljski odnos između ova dva vrhunska tenisera privukli su pažnju i simpatije prisutnih.

 

 

 


Nakon meča, Novak se pridružio zabavi u jednom noćnom klubu gde je pokazao svoj neiscrpni izvor energije. Pevao je hitove poput "A u međuvremenu" od OK benda i bugarsku pesmu "Luda po tebe", dok je publika uživala u njegovom nastupu. Nole je čak zasvirao i bubnjeve, što je dodatno oduševilo prisutne. Video snimak na društvenim mrežama prikazao je trenutak kada je Novak uzimao bakšiš, što je izazvalo osmehe i simpatije kod fanova.

 

 

 

 


Tokom večeri, Novak je pokazao veliku ljubaznost prema fanovima. Delio je autograme, slikao se sa njima i uživao u trenucima provedenim sa svojim vernim pristalicama. Njegova posvećenost i pažnja prema publici dodatno su učvrstili njihovu podršku i naklonost.

 

 

 

 


Novak Đoković je još jednom pokazao da pored vrhunskog sportskog umeća, poseduje i harizmu koja ga čini omiljenim kako među ljubiteljima tenisa, tako i među širom publikom. Njegova spontanost i pozitivna energija doprinose stvaranju nezaboravnih trenutaka kako na teniskom terenu, tako i van njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading