RUSKA TENISERKA JOŠ JEDNOM ZATRESLA TENISKI SPORT: Nakon priznanja da je naklonjena istom polu, iznela svoj sud o Novaku, Rodžeru i Rafi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.09.2024

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se našla u epicentru sportskih i vansportskih zbivanja.

RUSKA TENISERKA JOŠ JEDNOM ZATRESLA TENISKI SPORT: Nakon priznanja da je naklonjena istom polu, iznela svoj sud o Novaku, Rodžeru i Rafi!

Foto: Instagram.com/kasatkina

Kontroverzna ruska teniserka Darija Kasatkina pre dve godine je svojim priznanjem da je naklonjena istom polu protresla teniski sport, ali se našla i na meti ruskih medija s obzirom da je usled rata u Ukrajini izrazila želju da ubuduće nastupa pod zastavom Švajcarske.

Darija Kasatkina nedavno je iznela svoje mišljenje o "velikoj teniskoj trojci" koju čine Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Prema njenim rečima, ova trojica su nedostižni kada je u pitanju istorija tenisa, a ona je posebno istakla svoje uzore u svetu tenisa.

- Njih trojica su nedostižni. Znate, kada neko ima idola, voli ga bez obzira na rezultate i da li su oni uporedljivi i u mom slučaju, pošto sam počela od detinjstva - istakla je teniserka koja nikaa nije krila da je veliki fan Rafaela Nadala.

Kasatkina je istakla da je, gledajući rezultate, Novak Đoković za nju najbolji teniser svih vremena, te da je suludo raspravljati o tome. Ovaj stav je izazvao pažnju javnosti, jer je retko čuti da neko javno iznese takav stav, naročito kada su u pitanju teniski velikani poput Federera i Nadala.

- Objektivno, gledajući rezultate, Novak Đoković je najbolji svih vremena, suludo je raspravljati o tome. Sve ostalo je stvar ukusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ona zna ko je GOAT

 

Teniska zvezda je takođe podelila da je od detinjstva imala idola u tenisu, a njen uzor je upravo Rafael Nadal. Ovo otkriće je bacilo novo svetlo na njen odnos prema tenisu i njenim kolegama, pokazujući da i profesionalni sportisti imaju svoje sportske uzore i idole koje poštuju i dive im se.

Kasatkina je u karijeri osvojila osam titula i postigla najbolji plasman na WTA listi, koje je sedmo mesto. Takođe, pre dve godine je uspela da stigne do polufinala Rolan Garosa, što je bio značajan uspeh u njenom dosadašnjem teniskom putovanju.

Darija Kasatkina je iznela svoje mišljenje o "velikoj teniskoj trojci" i istakla svoje stavove o najboljem teniseru svih vremena. Njeni komentari su izazvali pažnju javnosti i pokazali da i među teniserima postoje različita mišljenja i stavovi kada je u pitanju ocena najvećih igrača u istoriji tenisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading