GRCI DOŠLI DO UTEŠNOG BODA: Lajović morao da preda meč zbog ovog!

Autor:

Sport

15.09.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za Lajovića.

GRCI DOŠLI DO UTEŠNOG BODA: Lajović morao da preda meč zbog ovog!

Foto: Starsport

Srpski teniser Dušan Lajović predao je meč Grku Demetrisu Azoidesu pri rezultatu 6:1, 2:3 za našeg igrača. Ovo je dovelo do toga da Grci dođu do utešnog boda, budući da je Srbija vodila 3:0 i obezbedila ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Lajović je povredio desni skočni zglob, pošto se sapleo i morao je čak i selektor Viktor Troicki da mu pruži pomoć pri ustajanju. Najbitnije je da se ispostavi da povreda nije ozbiljne prirode i da Lajovića brzo gledamo na terenu. Nakon pobede nad Grcima, Novak Đoković je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatom. Ova pobeda je bila od suštinskog značaja za tim Srbije.

Srpski dubl je slavio protiv vrlo dobrih Grka. Naš par Novak Đoković/Hamad Međedović pobedio je grčku kombinaciju Petros Cicipas/Aristotel Tanos rezultatom 2:1 (6:3, 3:6, 6:3). Novak Đoković je bio jasan po pitanju da li će igrati na ATP turniru u Beogradu koji je zakazan za novembar. Očekuje se da će srpski teniser učestvovati na ovom turniru. 

Ovaj vikend je bio ispunjen uzbuđenjem i emocijama za srpske tenisere, a njihovi navijači su s nestrpljenjem iščekivali svaku novu vest o njihovim nastupima. Srbija je trijumfovala u meču sa Grcima, a uprkos Lajovićevoj povredi, nadamo se da će se uskoro oporaviti i ponovo se vratiti na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading