ZAISTA SAM RAZOČARAN! Rafael Nadal najavio povlačenje!

Autor:

Sport

12.09.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razoočaravajuće za Nadalove navijače!

ZAISTA SAM RAZOČARAN! Rafael Nadal najavio povlačenje!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je da se neće takmičiti na Lejver kupu koji je na programu od 20. do 22. septembra u Berlinu. Ova vest je šokirala njegove fanove širom sveta, ali je istovremeno i podstakla zabrinutost za njegovu budućnost u teniskom svetu.

- Zaista sam razočaran što mogu da kažem da neću moći da se takmičim na Lejver kupu u Berlinu sledeće nedelje. Ovo je timsko takmičenje i da bih zaista podržao tim Evrope, moram da uradim ono što je najbolje za njih i u ovom trenutku postoje drugi igrači koji mogu da pomognu timu da pobedi. Imam toliko sjajnih, emotivnih uspomena sa igranja Lejver kupa i zaista sam se radovao što ću biti sa svojim saigračima i sa Bjornom u njegovoj poslednjoj godini kao kapitenu. Želim timu Evrope puno sreće i bodriću ih izdaleka - naveo je Nadal.

Rafael Nadal je trebalo da predstavlja tim Evrope u duelu protiv tima sveta, ali zbog povrede neće biti u mogućnosti da učestvuje. On je podelio ovu informaciju sa fanovima i istakao je da je razočaran. Ovo je samo nastavak niza otkazivanja takmičenja za Nadala, koji se povukao i sa US Opena zbog iste povrede.

Posle otkazivanja Lejver kupa, gotovo je sigurno da se Nadal neće takmičiti do kraja sezone. Ova informacija dodatno je zabrinula sve njegove navijače, koji se pitaju da li će Rafa biti u stanju da nastavi karijeru i odigra bar još jednu sezonu. Nadalov povratak na teren je postao glavna tema razgovora među ljubiteljima tenisa širom sveta.

Rafael Nadal je poslednji put takmičio na Olimpijskim igrama, gde ga je Novak Đoković savladao u drugom kolu sa 2:0, a ovo je definitivno bio jedan od najvećih razočarenja za Nadala ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading