ŠTETA! Hamad Međedović ostao bez titule u Istanbulu!

Autor:

Sport

08.09.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ipak nije uspeo da dođe do pehara.

ŠTETA! Hamad Međedović ostao bez titule u Istanbulu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da ostvari pobedu u finalu čelendžera u Istanbulu. Njega je u finalu sa 2:0 (6:4 6:2) pobedio Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine. Međedović se držao do rezultata 4:4 u prvom setu, imao je priliku da uzme brejk, ali nažalost nije uspeo, što je omogućilo Džumhuru da završi set u svom korist. U nastavku je iskusni teniser iz Sarajeva uspeo da slavi sa 6:4, stigavši tako do trofeja.

Foto: Profimedia

Hamad Međedović

U drugom setu viđena su dva brejka, a Damir Džumhur je lagano slavio sa 6:2, osvojivši tako titulu na čelendžeru u Istanbulu. Međedović je pružio snažan otpor, ali iskustvo Džumhura je došlo do izražaja u ključnim trenucima meča. Ovaj poraz će svakako biti motivacija za Hamada Međedovića da nastavi sa napornim radom i da se još više posveti treninzima kako bi ostvario bolje rezultate u budućnosti.

Iako je Hamad Međedović doživeo poraz u finalu čelendžera u Istanbulu, njegova upornost i predan rad su nešto što će mu sigurno pomoći da ostvari uspeh u budućnosti. Sa druge strane, uspesi Britanke srpskog porekla na US openu predstavljaju veliku radost za ljubitelje tenisa i pokazuju važnost doprinosa srpskih sportista na svetskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading