SRPSKI TENISER DOŠAO DO ČETVRTFINALA! Međedović juri ka medalji!

Autor:

Sport

04.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trijumf je još jedan korak napred za Međedovića.

SRPSKI TENISER DOŠAO DO ČETVRTFINALA! Međedović juri ka medalji!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je jako zapažen uspeh na čelendžer turniru u Istanbulu plasiravši se u veliko četvrtfinale. Međedović je do ovog uspeha došao nakon što mu je njegov protivnik, Elijas Imer, predao meč pri vođstvu našeg predstavnika od 6:4, 1:1. Ovaj trijumf je još jedan korak napred za Međedovića, koji je trenutno rangiran kao 137. teniser sveta na ATP listi.

Hamad Međedović je na ovom turniru postavljen za petog nosioca u singlu, dok se nalazi na 137. poziciji ATP liste. Ovaj mladi teniser iz Novog Pazara je pokazao svoj talenat i upornost, te se plasirao među osam najboljih na turniru sa nagradnim fondom od 82.000 dolara.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Hamadu Međedoviću će naredni protivnik biti mladi hrvatski teniser Matej Dodig, koji je ostvario pobedu nad sunarodnikom Dujeom Avdukovićem. Očekuje se da će Međedović nastaviti sa svojim sjajnim nastupom i dati sve od sebe da se plasira u polufinale ovog čelendžer turnira.


Turnir u Istanbulu spada u čelendžer kategoriju sa nagradnim fondom od 82.000 dolara i igra se na tvrdoj podlozi. Ova vrsta turnira pruža priliku mladim i perspektivnim igračima da pokažu svoj talenat i steknu iskustvo u profesionalnom tenisu. Hamad Međedović je upravo jedan od takvih igrača koji se ističe svojim zalaganjem i rezultatima na ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading