NE VADI GA IZ USTA! Medvedev opet govorio o Đokoviću!

Autor:

Sport

30.08.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji finalista US opena rutinski prošao u treće kolo.

NE VADI GA IZ USTA! Medvedev opet govorio o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev, nakon plasmana u treće kolo US opena, izneo je svoje mišljenje o važnosti uspeha i njihovoj ulozi u motivaciji.

- Uspeh je uvek važan, uvek pokušavate da se malo osvrnete na ono što je dobro funkcionisalo. Posle toga, napredujete sa godinama. Tvoji udarci se ponekad menjaju malo. Ako pogledate Novaka koji je osvojio svoj prvi Australijan open, on sada igra potpuno drugačije i to je u redu - rekao je Medvedev.

Trenutno peti igrač ATP liste je dalje naglasio značaj kontinuiranog učenja i prilagođavanja novim stvarima.

- Pokušavam da se setim dobrih trenutaka i toga šta moram da radim baš kao što sam radio. Pokušavam da naučim i nove stvari, da miksujem. Balans je veoma važan - otkrio je Danil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Interesantno je što je Medvedev kao primer za promenu stila igre naveo Novaka Đokovića, ističući kako je srpski teniser napredovao od svog prvog osvojenog Australijan Opena do danas. Ovo jasno pokazuje da ruski as prati karijeru drugih vrhunskih tenisera i izvlači inspiraciju iz njihovog razvoja i uspeha.

Rus će za plasman u četvrto kolo poslednjeg grend slema u sezoni igrati protiv Italijana Flavija Kobolija, koji je bio bolji od Zizu Bergsa iz Belgije.

Podsetimo, Danil Medvedev brani finale iz prošle sezone, u kojem je poražen od najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading