NEMA KRAJA SENZACIJAMA U NJUJORKU! Ima dva osvojena US opena, sada IDE kući!

Autor:

Sport

30.08.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za šokovima na poslednjem grend slemu.

NEMA KRAJA SENZACIJAMA U NJUJORKU! Ima dva osvojena US opena, sada IDE kući!

Foto: Tanjug/AP

US Open

Dvostruka šampionka US opena, Naomi Osaka iz Japana, doživela je iznenađujući poraz od strane Čehinje Karoline Muhove u drugom kolu turnira u Njujorku.

Proslavljena Japanka nije uspela da se izbori sa češkom teniserkom koja je zasluženo odnela pobedu sa 2:0 u setovima (3:6, 6:7 (5:7)).

U prvom periodu, Muhova je demonstrirala svoju dominaciju osvajanjem sva tri preostala gema, nakon što je rezultat bio izjednačen na 3:3. Uspešno je napravila dvostruki brejk i stekla prednost od 1:0 u setovima.

Nastavak meča doneo je veću borbu, a Osaka je uspela da stigne do brejka kod rezultata 4:4. Imala je čak tri meč lopte pri servisu za set, ali Muhova je uspela da se izbori sa svim izazovima i odvede meč u taj-brejk.

Foto: Tanjug/AP

Naomi Osaka

Iako je dvostruka šampionka US opena imala prednost od 4:2 u taj-brejku, Muhova je uspela da preokrene situaciju osvajanjem četiri poena za redom. Osaka se borila do samog kraja, ali Čehinja je bila odlučnija i zasluženo odnela pobedu rezultatom 7:5 u taj-brejku.

Protivnica Karoline Muhove u trećem kolu US opena biće Anastasija Potapova iz Rusije, koja je bila bolja od Amerikanke Varvare Lepčenko rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:4).

Naomi Osaka će morati da se okrene novim izazovima nakon ovog neočekivanog poraza, dok će Karolina Muhova nastaviti da se takmiči na turniru u Njujorku. Ovaj poraz svakako će biti razočaravajući za Japanku, ali će joj pružiti priliku da izvuče pouke i nastavi sa svojim teniskim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading