NOVAKOV VELIKI KRITIČAR U OGROMNOM PROBLEMU: Dobio tužbu zbog kleveta!

Autor:

Sport

28.08.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rotenberg mora na sud.

NOVAKOV VELIKI KRITIČAR U OGROMNOM PROBLEMU: Dobio tužbu zbog kleveta!

Foto: www.profimedia.rs

Teniski novinar Ben Rotenberg, veliki kritičar Novaka Đokovića. našao se u ozbiljnom problemu nakon što je 2020. godine izneo priču o navodnom zlostavljanju tadašnje devojke Aleksandera Zvereva. Ova priča je uzdrmala javnost, a Rotenberg se sada suočava sa tužbom koja zahteva značajne finansijske resurse za odbranu.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev

Rotenberg se suočava sa nedostatkom finansijskih sredstava za angažovanje advokata u ovoj tužbi, te je pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava putem platforme "gofundme.com". Njegov cilj je da se obezbede sredstva za odbranu u sudskom procesu i za eventualne troškove ukoliko izgubi spor.

Nakon objave priče o Zverevu, Rotenberg je dobio podršku od nekoliko medija, uključujući "Reket magazin". Međutim, nakon devet meseci, situacija se komplikovala, a Rotenberg je napustio "Reket magazin" iz razloga koji nije detaljno objasnio.

Ukoliko Rotenberg dobije spor, teniser će snositi troškove suda. Međutim, ukoliko izgubi, novinar će biti dužan da plati oko 22.000 dolara. Rotenberg je takođe naveo da će ukoliko sudske troškove ne bude mogao da plati, prikupljena sredstva donirati organizaciji iz Vašingtona koja pomaže žrtvama nasilja u porodici.

Ben Rotenberg se suočava sa ozbiljnim pravnim izazovom nakon iznošenja priče o Aleksanderu Zverevu, a njegova borba za finansijsku podršku putem "gofundme.com" postaje ključna za ishod ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading