O ČEMU LI JE RAZMIŠLJAO? Nakon brutalnog starta, potpuno se slomio - za njega je utakmica trajala DEVET SEKUNDI! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.08.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ovako nešto učini?

O ČEMU LI JE RAZMIŠLJAO? Nakon brutalnog starta, potpuno se slomio - za njega je utakmica trajala DEVET SEKUNDI! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/CONMEBOL Sudamericana

Fudbaler Boke Juniors, Luis Advinkula, postao je glavna tema razgovora nakon što je dobio crveni karton samo devet sekundi nakon početka utakmice protiv Kruzeira. Ovaj neoprezni start nije samo uticao na tok utakmice, već je i skrenuo pažnju na Advinkulinu igru i temperament.

Utakmica osmine finala Kopa Libertadores između Boke Juniorsa i Kruzeira bila je obeležena ne samo zbog rezultata, već i zbog neobičnog događaja na samom početku. Nakon što je Brazilski tim obezbedio prolazak u četvrtfinale, mnogi su se pitali kako bi se utakmica odvijala da Advinkula nije dobio crveni karton.

 

 

Revanš utakmica je bila napeta ne samo zbog rezultata, već i zbog nezgode koju je Advinkula izazvao. Lukas Romero, fudbaler Kruzeira, bio je na meti Peruanskog fudbalera, ali je na sreću izbegao teže povrede. Advinkula je nakon incidenta bio vidno potresen, čak i slomljen, pokazujući da je svestan težine svojih postupaka.

Advinkulin neoprezni start nije samo uticao na tok utakmice, već će imati i dugoročne posledice po Boke Juniors. Sa jednim igračem manje, tim je morao da se bori da zadrži prednost iz prvog meča, a na kraju je morao da se osloni na penal seriju kako bi obezbedio prolazak u narednu rundu takmičenja.

Brazilski tim je sa igračem više obezbedio prolazak tek nakon što je bio bolji u penal seriji. Rezultat utakmice je bio 2:1, a zbog pobede Boke u prvom meču rezultatom 1:0 dvomeč je rešen jedanaestercima.

Iako je crveni karton Advinkule obeležio ovu utakmicu, fudbalski svet će se sigurno dugo sećati ovog neobičnog događaja. Kako će se Boke Juniors oporaviti od ovog incidenta i kako će se Advinkula nositi sa posledicama svog postupka, ostaje da se vidi.

Kruzeiro će u četvrtfinalu igrati protiv paragvajskog Libertada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading