MORA DA JOJ JE UZOR NOLE! Teniserka ugrožava život zarad TENISA - Lekari je MOLE da se PENZIONIŠE!

Autor:

Sport

23.08.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos teškoj povredi, tera po svom.

MORA DA JOJ JE UZOR NOLE! Teniserka ugrožava život zarad TENISA - Lekari je MOLE da se PENZIONIŠE!

Foto: Instagram.com/printscreen/paulabadosa

Novak Đoković i Paula Badosa

Španska teniserka Paula Badosa, nekada druga na WTA listi, danas se bori sa teškim povredama koje ugrožavaju njenu karijeru. Iako je bila blizu vrha, povrede su je udaljile od terena i doveli u situaciju da lekari prete penzijom.

U razgovoru za špansku radio-stanicu "Kadena Ser", Badosa je otkrila da je suočena sa teškom odlukom - lekari joj savetuju da se povuče iz tenisa zbog ozbiljnih povreda. Povreda je toliko ozbiljna da bi nastavak bavljenja tenisom mogao da ugrozi njen budući kvalitet života, ali Paula za sada odbija da prihvati tu opciju.

- Doktori mi traže da više ne igram tenis jer sam više od godinu dana bila van terena. Ako ne mogu igrati na visokom nivou, neću se ni baviti tenisom. Rekli su mi da je jedino rešenje da prestanem da igram, ali sve sam ideje o prestanku igranja dosad odbila - rekla je Badosa.

Foto: Instagram.com/Paula Badosa

Paula Badosa

Paula Badosa je u karijeri osvojila četiri titule, ali nije ostvarila zapažene rezultate na grend slem turnirima, osim četvrtfinala Rolan Garosa 2021. godine. Ipak, uspela je da se popne na drugo mesto WTA liste 2022. godine, pre nego što su je problemi sa povredama zaustavili.

Povrede aduktora i leđa su glavni problemi sa kojima se Paula bori, a svakodnevno dobija injekcije kako bi ublažila bol. Lekari je upozoravaju da bi trebalo da prestane sa tenisom kako bi sačuvala svoje zdravlje, ali ona se ne predaje lako.

Paula Badosa je suočena sa teškom odlukom o svojoj budućnosti u tenisu. Njena borba sa povredama i odluka da li će nastaviti karijeru ili se povući predstavljaju veliki izazov za mladu špansku teniserku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading