NOLE ZADIRKUJE KRIJOSA! "Sada znam tajnu tvog snažnog servisa"!

Autor:

Sport

22.08.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su neki možda pomislili da se Novak šali na račun Kirjosovog servisa, istina je drugačija.

NOLE ZADIRKUJE KRIJOSA! "Sada znam tajnu tvog snažnog servisa"!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nedavno je izazvao smeh među svojim pratiocima na društvenim mrežama objavom u kojoj se našalio na račun svog prijatelja Nik Kirjosa. Na slici koju je podelio, Đoković je pozirao pored plakata radnje "Joe & The Juice", brenda čiji je Kirjos ambasador. Uz fotografiju, Nole je napisao: "Sada znam tvoju tajnu tvog snažnog servisa." Ova šaljiva opaska izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara.

Iako su neki možda pomislili da se Novak šali na račun Kirjosovog servisa, istina je drugačija. Naime, "Joe & The Juice" je poznata po prodaji popularnog napitka pod nazivom "Smuti", a upravo je Kirjos preporučio ovaj napitak Đokoviću. Očigledno je da je Novak iskoristio slobodno vreme u Njujorku da poseti ovu prodavnicu, a svoje iskustvo podelio je sa fanovima na društvenim mrežama.

 

 


Novak Đoković i Nik Kirjos su postali jako bliski od finala Vimbldona 2022. godine, a ovo prijateljstvo očigledno se nastavlja i van teniskih terena. Iako je Kirjos već neko vreme van takmičarskog tenisa, on i dalje pronalazi načine da ostane u kontaktu sa teniskim svetom, dok Novak vredno radi na pripremama za predstojeći US Open.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Njujorku, gde intenzivno trenira i priprema se za predstojeći US Open. Sa brojnim osvojenim titulama, uključujući i Vimbldon 2022, Đoković je favorit za osvajanje ovog prestižnog turnira. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegove nastupe i nadaju se još jednoj epskoj borbi za trofej.

Sve u svemu, prijateljstvo između Novaka Đokovića i Nik Kirjosa donosi osveženje u teniski svet i pokazuje da rivalstvo na terenu može da preraste u iskreno prijateljstvo van njega. Očekujemo zanimljive poteze i van teniskih terena od ove dvojice teniskih velikana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading