KAKAV JE TO NADIMAK NOLE?! Srpski AS podelio fotografiju sa bratom - EVO kakav nadimak mu je NOVAK dao! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retki momenti, ali upečatljivi!

KAKAV JE TO NADIMAK NOLE?! Srpski AS podelio fotografiju sa bratom - EVO kakav nadimak mu je NOVAK dao! (FOTO)

Foto: Starsport

Marko Đoković i NOvak Đoković

Marko Đoković, mlađi brat svetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, retko se pojavljuje u javnosti i često ostaje u senci svog poznatog brata. On je veoma privatna osoba i o njemu se zna vrlo malo. Međutim, uprkos tome, nedavno je obeležio svoj rođendan, što je privuklo pažnju javnosti.

Odavno je Marko napustio Srbiju i započeo novi život u Marbelji, Španija. Ova prelepa oblast Mediterana često je boravište i Novaka Đokovića. Marko radi u teniskoj akademiji, gde, prema izvorima, uživa u poslu i doprinosi razvoju mladih teniskih talenata.

Jedna od retkih stvari koje su poznate o Marku jeste njegova ljubavna veza sa modnom dizajnerkom Letisijom Tesari. Iako su daleko od Srbije, njihova veza je postojana već godinama, što je retkost u svetu slavnih gde su veze često kratkog daha.

Iako se Marko retko pojavljuje u javnosti, njegova veza sa bratom Novakom je očigledna. Nedavno je Novak objavio sliku sa Markom na svom Instagram profilu, čestitajući mu rođendan uz neobičan nadimak "bušicke". Ova gesta je izazvala pažnju mnogih, jer retko imamo priliku da vidimo ovakve intimne trenutke iz života članova porodice Đoković.

- Srećan rođendan buškice - napisao je srpski as.

Foto: Instagram/Printscreen

 

Iako je Marko Đoković veoma privatna osoba, njegov život u senci slavnog brata Novaka i dalje privlači pažnju javnosti. Njegov rad u teniskoj akademiji, ljubavna veza i porodična povezanost sa Novakom pokazuju da i pored života van medijske pažnje, Marko uživa u svojim izborima i živi srećan život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading