NOVAK JE DIVLJAK KOJI LOMI REKETE, DOK JE FEDERER ''GOSPODIN'': Ovako su SRAMNI mediji pisali, ali je potpuno drugačije!

Autor:

Sport

15.08.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac je pokazao da nema manire gospodina!

NOVAK JE DIVLJAK KOJI LOMI REKETE, DOK JE FEDERER ''GOSPODIN'': Ovako su SRAMNI mediji pisali, ali je potpuno drugačije!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković uspeo je da kompletira trofeje u svojoj karijeri, pošto je osvojio Olimpijske igre u Parizu nakon pobede nad sjajnim Karlosom Alkarazom sa 2:0. Nole je definitivno dokazao da je najbolji sportista i da mu nema ravnog u belom sportu. Pljuštale su čestitke na sve strane, ali jedna nije stigla, a ta da bi trebala da bude među prve.

Naime, nekadašnji svetski broj jedan, Rodžer Federer nije se udostojio da čestita Novkaku na ogromnom podvigu, već je ostao nem. To je verovatno zato što je ''VELIKI GOSPODIN'' kako su ga svojevremeno nazivali, dok su Đokovića blatili i govorili da je ''DIVLJAK KOJI LOMI REKETE I DA JE LOŠ PRIMER ZA DECU''. Međutim, sadašnja situacija govori baš suportno.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Rodžer Federer

Kada bilo koji sportista, nije bitno koje nacionalnosti i vere postigne neki uspeh, Đoković se odmah oglasi na svom instragram profilu i društvenoj mreži X i uputi četitke. Ovim pokazuje da je jedan veliki čovek pre svega, a onda sportista. Spreman je uvek svakom da udeli savet, pomogne, a to ga čini kompletnim sportistom. Federer je ovim dokazao da je egoista koji je pun mržnje i da nema manire gospodina, već je zavidan na Noletov podvig.

Đoković je dokazao da je najbolji, a to upravo Federera boli. Đoković je svojevremeno lomio rekete, ali se odmah izvinjavao. Nije jedini koji je to radio ili imao izlive besa na terenu, ali kada nešto Novak uradi loše, bude tri puta teže, nego miljenici Nadal ili Federer. Nole je postavio standarde koji će se teško srušiti i budimo srećni što živmo u eri Novaka Đokovića koji je kralj belog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading