BRAVOOO, OLGA!!!! Srpkinja PREOKRETOM izbacila prvu nositeljku! Čeka je SKOK na WTA listi!

Autor:

Sport

08.08.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilovićeva izgubljen meč pretvorila u pobedu.

BRAVOOO, OLGA!!!! Srpkinja PREOKRETOM izbacila prvu nositeljku! Čeka je SKOK na WTA listi!

Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je veliki preokret i plasirala se u polufinale turnira u Hamburgu nakon pobede nad Majar Šerif iz Egipta. Iako je Egipćanka povela sa 1:0 u setovima, Danilovićeva je uspela da se vrati i pobedi rezultatom 2:1 u setovima (3:6, 6:2, 6:1).

Posle sat i 58 minuta igre, Olga je uspela da preokrene rezultat i plasira se među četiri najbolje igračice na turniru.

Nakon što je Šerif povela u prvom setu, Olga je uspela da se vrati jača nego ikad. Ispravivši greške iz prvog seta, Danilovićeva je furioznom igrom omogućila protivnici svega tri gema, i slavila sa 6:2, 6:1. Ovaj preokret pokazuje snagu i mentalnu stabilnost mlade srpske teniserke.

Foto: www.profimedia.rs

Majar Šerif

U polufinalu, Olga Danilović će se sastati sa Anom Bondar, koja je meč protiv Eve Lis dobila nakon dobijenog prvog seta (6:0), jer je Nemica predala meč. Biće zanimljivo videti kako će se Srpkinja nositi sa rivalkom iz Mađarske i da li će uspeti da se plasira u finale.

Ukoliko osvoji turnir, srpska teniserka će ponovo ući u 100 najboljih igračica WTA liste, što bi bio veliki uspeh za srpsku teniserku. Njen napredak i borbeni duh su impresivni, a ovaj turnir pruža priliku za još jedan značajan korak napred u njenoj karijeri.

Olga je, podsetimo, preskočila Olimpijske igre u Parizu, dok je na Vimbldonu eliminisana u prvoj rundi, do koje je stigla kao "laki luzer", zbog poraza od Mađarice Dalme Galfi, ali je na startu izgubila od Rumunke Anke Todini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading