NE MOŽE DA BRANI TITULU OSVOJENU PROTIV SRBINA? Nemac se povredio na Vimbldonu

Autor:

Sport

09.07.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moram prvo da vidim kako ću da se osećam"

NE MOŽE DA BRANI TITULU OSVOJENU PROTIV SRBINA? Nemac se povredio na Vimbldonu

Foto: Tanjug/AP

Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je da bi zbog bolova u kolenu mogao da propusti predstojeći ATP turnir u Hamburgu. On je sinoć eliminisan u osmini finala Vimbldona od Amerikanca Tejlora Frica posle nestvarnog preokreta i vođstva od 2:0 - 4:6, 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (7:3), 6:3. Nemački teniser je na meču sa Fricom imao steznik na levom kolenu.

- Nije ništa opasno, ali je vrlo bolno. Nemam problema kada ne osećam bol, rekao je Zverev.

Međutim, to mu predstavlja problem jer mu uskoro počinje turnir koji je prošle godine osvojio i to savladavši u finalu srpskog tenisera Lasla Đerea.


ATP turnir u Hamburgu biće odigran od 15. do 21. jula. Ovaj turnir trebalo bi da bude nemačkom teniseru poslednja provera uoči Olimpijskih igara, ali je njegov nastup na istom neizvestan. Zverev je osvojio zlatnu medalju na OI 2021. u Tokiju, a najavio je da će sigurno nastupiti na Igrama u Parizu.

- U Hamburgu bih morao da igram za nedelju dana. Moram prvo da vidim kako ću da se osećam, rekao je Zverev i dodao da će biti potpuno spreman u Parizu.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Parizu biće održan od 27. jula do četvrtog avgusta. Inače, Zverev u svom rodnom gradu brani titulu.

Ostaje da se vidi kako će se Zverev oporaviti od povrede i da li će uspeti da se pripremi za nadolazeće takmičenje u Hamburgu i Olimpijske igre u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading