PREKINUT NIZ NEUSPEHA: Kecmanović bolji od Kineza na startu!

Autor:

Sport

25.06.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džangc savladan rezultatom 2:0 (6:2, 7:6) u prvom kolu Istburna.

PREKINUT NIZ NEUSPEHA: Kecmanović bolji od Kineza na startu!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović je prekinuo niz od tri poraza i ostvario vrlo važnu pobedu u pripremi za Vimbldon. Srpski teniser savladao je kineskog tenisera Džidžen Džanga rezultatom 2:0 (6:2, 7:6) u prvom kolu Istburna.

Kecmanović je započeo meč odlično, odmah praveći brejk i uspevajući da sačuva tri brejk lopte. Stabilizovao je svoj servis i od rezultata 3:2 do 6:2 osvojio je 12 od 13 odigranih poena. Ova dominantna igra u prvom setu bila je ključna za uspeh srpskog tenisera.

Iako u drugom setu nije bilo brejkova, Kecmanović je uspeo da zadrži kontrolu nad mečom. Džang je imao jednu brejk loptu u osmom gemu, ali je nije uspeo da iskoristi. Obojica tenisera su odigrali tajbrejk, u kojem je dominirao Miomir Kecmanović, napravivši tri minibrejka i osvojivši set.

Nakon ove pobede, naredni rival Miomira Kecmanovića biće Sebastijan Baez, koji je postavljen za četvrtog nosioca. Očekuje se da će Kecmanović nastaviti sa istim tempom i odlučnošću kako bi nastavio svoj uspeh na turniru.

Miomir Kecmanović je sigurno obradovao svoje navijače ovom pobedom i pokazao da je spreman za izazove koji ga očekuju na nadolazećem Vimbldonu. S nestrpljenjem se očekuje njegov naredni meč i nastavak njegove teniske avanture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading