KINEZ MUČIO SINERA, A ONDA JE DOŠAO SRBIN I POČISTIO GA! Kecmanović fenomenalno startovao

Autor:

Sport

25.06.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Miše u prvom kolu Istborna.

KINEZ MUČIO SINERA, A ONDA JE DOŠAO SRBIN I POČISTIO GA! Kecmanović fenomenalno startovao

Foto: Starsport

Srpski teniser Miomir Kecmanović u osmini finala ATP turnira u Istbornu

Srpski teniser Miomir Kecmanović ostvario je zapažen uspeh plasiravši se u osminu finala ATP turnira u Istbornu. U prvom kolu turnira, Miša je trijumfovao nad kineskim teniserom Žižen Žangom rezultatom 6:2, 7:6 (7:2) u meču koji je trajao jedan sat i 26 minuta. Ovom pobedom, Kecmanović je pokazao izuzetnu formu i upornost na terenu, što je rezultiralo njegovim plasmanom među 16 najboljih na ovom prestižnom turniru.

Trijumf srpskog tenisera nad kineskim rivalom

Kecmanović, trenutno 53. teniser sveta, imao je priliku da se suprotstavi kineskom teniseru Žiženu Žangu, koji se nalazi na 33. poziciji ATP liste. Ovaj meč predstavljao je njihov treći međusobni duel, a srpski teniser je uspeo da ostvari isto toliko trijumfa nad kineskim rivalom. Važno je istaći da je Žang nedavno pružio snažan otpor prvom teniseru sveta Janiku Sineru u polufinalu turnira u Haleu, što dodatno ističe značaj Kecmanovićeve pobede.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović

Sledeći izazov: Argentinac Sebastijan Baez


Nakon trijumfa nad Žangom, Kecmanović se sprema da se suoči sa Argentincem Sebastijanom Baezom u osmini finala. Baez, koji trenutno zauzima 18. poziciju na ATP listi, bio je slobodan u prvom kolu turnira. Očekuje se da će meč između Kecmanovića i Baeza biti izuzetno uzbudljiv, pružajući publici priliku da uživa u vrhunskom tenisu i neizvesnim trenucima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading