SAD SU STVARNO PREŠLI GRANICE! Španci se neslano NAŠALILI sa Đokovićem! Karikatura Alkaraza RAZBESNELA Novakove navijače! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vimbldon dobio novog-starog šampiona.

SAD SU STVARNO PREŠLI GRANICE! Španci se neslano NAŠALILI sa Đokovićem! Karikatura Alkaraza RAZBESNELA Novakove navijače! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Ugledni španski sportski list "Marka" je objavio karikaturu koja je izazvala kontroverze među navijačima Novaka Đokovića.

Nakon što je novi-stari šampion Vimbldona Karlos Alkaraz trijumfovao nad Đokovićem rezultatom 6:2, 6:2, 7:6(4) u finalu trećeg Grend slema, "Marka" je objavila karikaturu u kojoj Alkaraz vozi kosilicu na kojoj je trofej najprestižnijeg teniskog turnira, dok je trava na terenu ustvari prikazana kao Novakova kosa! Ovaj potez izazvao je burne reakcije kod ljubitelja "belog sporta", a naročito kod fanova srpskog asa.

Mladi teniser Karlos Alkaraz (21) postao je junak sportske javnosti osvojivši svoj četvrti grend slem trofej, i to na Vimbldonu. On je tek šesti teniser u Open eri koji je u istoj godini uspeo da osvoji i Rolan Garos i Vimbldon, pokazujući svoju izuzetnu formu i talenat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCA (@marca)

 

Ujedno, "Karlitos" je četvrti čovek u istoriji koji je uspeo da odbrani titulu u "Ol Ingland" klubu, što je impresivan podatak koji dodatno ističe njegovu dominaciju na ovom prestižnom turniru.

Nakon velikog uspeha na Vimbldonu, Karlos Alkaraz se okreće novom izazovu – Olimpijskim igrama u Parizu koje su na programu od 26. jula. Očekuje se da će Španac biti među najvećim rivalima Đokoviću za osvajanje jedinog pehara koji mu nedostaje u bogatoj riznici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading