"KARLITOS" POKAZAO VELIČINU! Španac nazvao Novaka SUPERMENOM, evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

14.07.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz ponovo trijumfovao na Vimbldonu.

"KARLITOS" POKAZAO VELIČINU! Španac nazvao Novaka SUPERMENOM, evo i zbog ČEGA!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz ponovio je svoj najveći uspeh do sada osvajanjem četvrte Grend slem titule, a druge uzastopne na Vimbldonu, pobedivši u finalu Novaka Đokovića rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:2, 7:6) na Centralnom terenu u Londonu.

Momak iz Mursije je dominirao tokom celog meča, pokazujući izuzetno visok nivo igre od samog početka. Osvojivši prva dva seta bez većih poteškoća, treći reket sveta je uspeo da se izbori i sa izazovom u trećem setu, koji je dobio posle taj-brejka.

Nakon meča, "Karlitos" je na zvaničnoj konferenciji izneo brojne kompimente na račun Novaka Đokovića, kojeg je nazvao "Supermenom" najpre na terenu, a potom i pred medijima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- I dalje mislim da je Supermen, šta je uradio posle operacije, nešto neverovatno, nešto sjajno. Pričao sam sa svojim timom, da uopšte i igra turnir i da dođe do finala, on je nešto što nije sa ove planete. Za mene, on je i dalje Supermen... - rekao je Alkaraz o Noletu.

Bila je to četvrta titula na Grend slem turnirima za španskog asa u karijeri, a druga ove sezone, pošto je podigao pehar i na Rolan Garosu pre nekoliko meseci pobedio Aleksandera Zvereva iz Nemačke u finalu rezultatom 3:2.

Podsetimo, prvi Grend slem trofej osvojio je 2022. godine na US Openu, kada je u borbi za pehar bio bolji od Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading