PROTRLJAJTE DOBRO OČI! Novaku se OVO nije desilo od njegovog PUNOLETSTVA!

Autor:

Sport

14.07.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak za nevericu, ali brojke ne lažu.

PROTRLJAJTE DOBRO OČI! Novaku se OVO nije desilo od njegovog PUNOLETSTVA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković doživeo je poraz u finalu Vimbldona od trećeg tenisera sveta, Karlosa Alkaraza, rezultatom 6:2, 6:2, 7:6. Ovaj poraz znači da najbolji u istoriji i dalje nema trofej ove godine, zbog čega je ostao na 24. Grend slem titule i sedam pehara u Londonu.

Iako mnogi mogu biti iznenađeni porazom, činjenica je da je ovo prvi put ove godine da Novak nije osvojio titulu ni na jednom turniru!

Još neverovatnije, poslednji put se desilo da u ovom delu godine nema trofej još od 2005. godine, kada je imao samo 18 godina i čekao svoju prvu titulu, koju je osvojio tek naredne godine u Holandiji.

Republika

Foto: Profimedia

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Pogled unazad na Novakovu sezonu sa početka godine otkriva zanimljive rezultate. Đoković je igrao polufinale Australijan opena, stigao do trećeg kola Indijan Velsa, polufinala mastersa u Monte Karlu, trećeg kola mastersa u Rimu, polufinala Ženeve i četvrtfinala Rolan Garosa.

Novak Đoković je, uprkos porazu u finalu Vimbldona, pokazao dostojanstvo i hrabrost, ostavljajući svoje navijače u nadi da će se veoma brzo vratiti na vrhunski nivo igre i nastaviti da osvaja titule širom sveta.

To je pokazao porukom na društvenim mrežama, u kojoj je još jednom odao priznanje Alkarazu za ubedljiv trijumf na Vimbldonu.

Momak iz Mursije, međutim, neće napredovati na ATP listi, već će od ponedeljka i dalje biti treći teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading