ENGLEZI U VELIKOM PROBLEMU PRED FINALNI MEČ: Ne zna se da li više mrze Đokovića ili Alkaraza

Autor:

Sport

14.07.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne umeju da ćute.

ENGLEZI U VELIKOM PROBLEMU PRED FINALNI MEČ: Ne zna se da li više mrze Đokovića ili Alkaraza

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Uoči današnjeg finala Vimbldona, teniski svet je uzbudjen zbog okršaja između najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i mladog talentovanog Španca, Karlosa Alkaraza. Iako bi Alkaraz, da nije tako otvoreno podržavao španske fudbalere, verovatno imao veliku podršku sa tribina, a sad se ne zna koga Englezi više mrze.

Đoković je, kao i Alkaraz, izazvao kontroverze tokom turnira svojim izjavama i gestovima, što je dovelo do napetosti između njih i publike. Britanci nisu skrivali svoje mišljenje o Đokoviću, ali istinski ljubitelji tenisa ne mogu da zamisle veći spektakl od ovog meča.

 

 


Papreno skupim kartama, navijači će imati priliku da uživaju u vrhunskom sportu i da podrže oba tenisera. Apeluje se na njih da pruže poštovanje ovom istorijskom spektaklu, imajući u vidu da je Novak pri kraju karijere i da možda neće još dugo biti na ovom nivou.

Ostaje da se vidi kako će se ovaj meč odviti, ali jedno je sigurno - večeras će Vimbldon biti poprište teniske borbe za pamćenje.

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona nakon pobede nad Lorencom Musetijem rezultatom 3:0 u setovima. U finalu se susreće sa Karlosom Alkarazom koji je pobedio Danila Medvedeva rezultatom 3:1. Njih dvojica će finalni meč Vimbldona započeti danas u 15 časova i svi sa nestrpljenjem iščekujemo ishod tog spektakularnog susreta. Njihov duel privlači ogromnu pažnju, kako ljubitelja tenisa, tako i javnosti širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading