SVE JE JASNO: Museti će igrati kako Novak bude svirao - kladionice nemaju dilemu ko će se plasirati u vimbldonsko finale!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanu se ne iisplati ni da izlazi na teren...

SVE JE JASNO: Museti će igrati kako Novak bude svirao - kladionice nemaju dilemu ko će se plasirati u vimbldonsko finale!

Foto: Instagram.com/wimbledon

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala. Šta više reći o ovom čoveku - opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, pa će se za finale boriti protiv Lorenca Musetija koji je savladao Tejlora Frica.

Time je Novak dobio više vremena da se pripremi za polufinale u kojem će se sastati sa Italijanom Lorencom Musetijem koji je nakon pet odigranih setova i tri i po sata provedenih na terenu savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 3:2 (3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1).

I pored činjenice da Novak Đoković ima ubedljiv skor u međusobnim duelima sa italijanskim teniserom, mnogi smatraju da će današnji duel doneti velika uzbuđenja, a ne bi bilo čudno ni da se ponovi duel sa Rolan Garosa kada su dvojica igrača na terenu provela puna četiri i po sata i kada je Đoković uspeo da trijumfuje rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0).

Foto: Tanjug/AP

Sve je spremno za novi teniski spektakl

 

Ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju početak meča od kojeg se očekuju velika uzbuđenja, ali se čini da kladionice ne veruju Italijanu. Naime, kvota na pobedu Novaka Đokovića iznosi 1.12, dok će svako ko uloži jedan dinar na trijumf Musetija, ukoliko do njega i dođe, dobiti 6.60.

Današnji teniski spektakl možete pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, a počeće oko 17 časova.

Sva dešavanja sa ovogodišnjem vimbldonskog turnira pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading