''SKOČIO JE I PONUDIO MI PREVOZ HELIKOPTEROM'': Neverovatna priča o Novaku!

Autor:

Sport

11.07.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pokazuje koliki je gospodin!

''SKOČIO JE I PONUDIO MI PREVOZ HELIKOPTEROM'': Neverovatna priča o Novaku!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković, osim što je vrhunski teniser, pokazuje se kao izuzetna osoba i van terena. Nedavni događaj na Vimbldonu, kada je odbrusio nepristojnoj publici, izazvao je veliku pažnju javnosti. Međutim, postoji mnogo više toga što čini ovog sportistu izuzetnim.

Kolumnista "Tajmsa" iz Britanije, Metju Sajd, otkrio je neke fascinantne detalje o Novaku Đokoviću. Opisujući ga kao prijatnog, radoznalog i zainteresovanog za svet, Sajd je istakao da Đoković nikada ne odbija da odgovori na pitanja. Ova osobina oslikava Novakovu velikodušnost i pažnju prema drugima.

- Intervjuisao sam ga mnogo puta, tako da možda mogu da ponudim perspektivu koja prevazilazi kritičare iz fotelja koji veruju da mogu da razaznaju duboke moralne neuspehe u nekome koga nikada nisu sreli. On je prijatan, radoznao, zainteresovan za svet, uvek tačan, nikada ne odbija da odgovori na pitanja - naveo je Sajd.

 

 

Sajd je potom ispričao jednu neverovatnu anegdotu koju je doživeo sa Novakom.

- Jednom prilikom, kada je naš razgovor u Monaku potrajao za jedan sat više od predviđenog, skočio je sa stola u restoranu i ponudio se da organizuje helikopter da me odbaci do aerodroma. Onda je stavio komad kolača u kartonsku kutiju, kako bih uživao u pudingu na putu do kuće. "Ne mogu da dopustim da propustiš ovo", rekao mi je tada namignuvši mi. Ne kažem da je on savršen u svakom smislu, ali nisu ni Federer, ni Nadal, ni Serena Vilijams. Verujte mi - poručio je Metju Sajd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading