NOVAK SE RAZNEŽIO I OBRATIO SE JELENI: Đoković je imao poseban povod za to

Autor:

Sport

10.07.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole danas igra na Vimbldonu, a supruga će biti na tribinama sa naslednicima.

NOVAK SE RAZNEŽIO I OBRATIO SE JELENI: Đoković je imao poseban povod za to

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena obeležavaju danas desetu godišnjicu braka, prilikom čega je Novak putem društvene mreže Instagram uputio emotivnu čestitku svojoj supruzi. Venčali su se 10. jula 2014. na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a među zvanicama su bili mnogi poznati, poput Nenada Zimonjića, Borisa Beker, Viktora Troickog i drugih. Za muziku su bili zaduženi Milica Todorović i Miroslav Ilić, dok je crkveno venčanje održano uz promenu Jeleninog prezimena u Ristić.

Novak je ovu posebnu godišnjicu obeležio na dan kada igra četvrtfinale Vimbldona, dok će Jelena biti na tribinama, i to montiranim video snimkom njihovih najlepših i najveselijih trenutaka, uz stihove koje je napisao za svoju suprugu. U stihovima, koje je objavio na engleskom jeziku, Novak je izrazio deset godina radosti, snova, plesanja, zabave, ali i izazova poput trijumfa i gubitka. Kroz ove stihove, Novak je svojoj supruzi Jeleni izrazio duboku ljubav i poštovanje, čime je još jednom pokazao javnosti važnost porodice i ljubavi u svom životu. Ova čestitka je podsetnik na snagu njihove ljubavi koja traje već deset godina, a koja je inspiracija mnogima širom sveta.

- Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao ostrva, deset godina kao potoci. Deset godina kao roditelji, deset godina kao jedno, deset godina plesa, deset godina zabave. Deset godina joge, deset godina protezanja, deset godina pasa, deset godina igre "donesi". Deset godina letenja, deset godina na moru, deset godina tebe, najbolji deo mene. Deset godina tenisa, deset godina loptica, deset godina trijumfa, deset godina padova. Deset godina kao saigrači, deset godina zajedno, deset godina Jelena, volim te beskrajno. Volim te - napisao je Nole.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Deset godina zajedničkog života donela su Novaku i Jeleni brojne izazove, ali i nezaboravne trenutke ljubavi i podrške. Njihova ljubavna priča počela je na teniskom terenu i tokom godina postala simbol vernosti, uzajamne podrške i ljubavi. Njihova privrženost jedno drugom tokom uspona i padova na teniskom terenu, ali i van njega, inspiracija je mnogima širom sveta.


Pored sportskih uspeha, Novak i Jelena su posvećeni roditelji Stefana i Tare. Njihova posvećenost jedno drugom i deci, kao i njihov uspeh u održavanju balansa između porodičnog života i profesionalnih obaveza, inspiracija su mnogima koji teže harmoniji u životu.

Njihova desetogodišnja ljubavna priča svedoči o tome kako je podrška i razumevanje partnera ključ uspeha, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Novakova čestitka Jeleni, ispunjena emocijama i ljubavlju, oslikava njihov snažan i jedinstven timski duh koji ih je vodio kroz sve izazove i radosti tokom ovih deset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading