SINER OTVORIO DUŠU! Italijan OBJASNIO zašto je tražio lekarsku POMOĆ!

Autor:

Sport

09.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najbolji teniser sveta eliminisan već u četvrtfinalu.

SINER OTVORIO DUŠU! Italijan OBJASNIO zašto je tražio lekarsku POMOĆ!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner doživeo je težak poraz od Danila Medvedeva u četvrtfinalu Vimbldona, uz zdravstvene probleme koji su dodatno otežali situaciju.

Ruski teniser slavio je rezultatom 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 2:6, 6:3), a Siner je na konferenciji za medije otkrio detalje o svojim zdravstvenim problemima tokom meča.

Janik je priznao da se nije osećao najbolje tog jutra, ističući da su ga sustigli umor i fizički problemi. Iako je pokušao da se izbori sa tim, polovinom trećeg seta situacija se pogoršala, te je morao da zatraži medicinski tajmaut i napusti teren uz pomoć doktora.

- Ovog jutra se nisam osećao najbolje. Imao sam problema i sustigao me je umor. Bilo je teško. Ništa neću da oduzmem od Danila. Mislim da je igrao pametan, dobar tenis. I to je to. Otišao sam sa terena, mada to nisam želeo da uradim. Fizioterapeut mi je rekao da je bolje da uzmem malo vremena, jer me je gledao i video da nisam u stanju da nastupam. Imao sam fizičkih problema, nije bio lak momenat, ali sam se borio sa tim danas - rekao je Janik Siner na konferenciji za medije.

Iako nije povraćao, Siner je naveo da je imao jaku vrtoglavicu, koja mu je stvarala dodatne probleme.

- Da, nisam se osetio dobro. Nisam ni povraćao. Ali bilo mi je potrebno malo vremena, jer mi se vrtelo u glavi. Van terena mi je bilo najteže možda. Kada sam se vratio dao sam sve od sebe. Ali razočaran sam zbog tog trećeg seta. Imao sam par set lopti i nisam ih iskoristio. U četvrtom setu sam podigao nivo igre, a u petom je jedan moj loš servis gem odlučio meč - podvukao je Janik.

Za plasman u finale, Danil Medvedev će igrati protiv branioca titule Karlosa Alkaraza iz Španije, koji je u četvrtfinalu bio bolji posle preokreta od Tomija Pola iz Sjedinjenih Američkih Država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading