RUS ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD SINEROM! Ovo mu se PRVI PUT desilo u karijeri!

Autor:

Sport

09.07.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev eliminisao vodećeg tenisera ATP liste.

RUS ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD SINEROM! Ovo mu se PRVI PUT desilo u karijeri!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev uspeo je da eliminiše prvog nosioca i najboljeg tenisera sveta, Janika Sinera, u izuzetno napetom meču na Vimbldonu.

Trenutno peti igrač sveta je posle gotovo četiri sata borbe uspeo da slavi protiv vodećeg na ATP listi rezultatom 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 2:6, 6:3). Nakon meča, Medvedev je naglasio da je znao da će pobeda nad Sinerom zahtevati izuzetno težak duel.

- Znao sam da ako želim da ga pobedim, da to mora da bude težak meč. Osetio sam u jednom trenutku da se ne oseća dobro i znao sa da može da se izvuče i da proigra. Srećan sam što sam održao visok nivo, srećan sam što sam pobedio, ovako odigrao i jedva čekam nastavak - rekao je Danil posle trijumfa nad Italijanom.

Objasnio je šta mu je prolazilo kroz glavu onog momenta kada je Siner uzeo medicinski tajmaut i kada je bio u teškoj krizi.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

- U jednom trenutku osećam da ne može da se kreće, ali je to nezgodno jer želite da se on muči više u dobrom smislu po vas, ali u jednom momentu rekao je sebi da će da igra punom snagom, što je uradio. Nisam želeo da se nađem u toj situaciji, ali je sve prošlo kako treba.

Uspeo je da se našali kako mu je ovo prvi put da je vezao dve pobede na Centralnom terenu, što smatra iskorakom u karijeri.

- Prvi put sam uspeo da pobedim dva meča na Centralnom terenu na Vimbldonu. Uglavnom dobijem ili jedan ili nijedan, tako da je ovo rekord. Video sam da pada kiša, da je ovo jedini meč na semaforu, pa sam video je 4:4 da se igra 50 minuta, pa sam razmišljao šta oni tamo rade. Videćemo koliko će taj meč trajati - istakao je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading