PRAVI SE DOKUMENTARAC O ĐOKOVIĆU! NOVAK OTKRIO: Mogao bi uskoro da izađe!

Autor:

Sport

05.07.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima mnogo materijala"

PRAVI SE DOKUMENTARAC O ĐOKOVIĆU! NOVAK OTKRIO: Mogao bi uskoro da izađe!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Nakon uspešnog oporavka od povrede i operacije meniskusa, Novak Đoković se vratio na teren sa izuzetnom energijom i odlučnošću da osvoji osmu titulu na Vimbldonu. Iako je prošao prva dva kola turnira, njegova predanost i izvanredne veštine su i dalje prisutne, što je još više oduševilo mnoge obožavaoce tenisa širom sveta.

Jedna od zanimljivih tema koje su se potegle posle jučerašnje pobede nad Firnlijem jeste dokumentarac o Rodžeru Federeru, u kojem je ovaj veliki šampion pohvalno govorio o Novaku Đokoviću.

Ova gesta je iznenadila mnoge, uključujući i samog Đokovića, koji je istakao da je prijatno iznenađen rečima Švajcarca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak i Federer

- Nisam gledao, ali sam dobio sekvencu filma gde je on pričao o meni. Prijatno sam iznenađen da je na lep način pričao o meni i opisao momenat kada se opraštao na Lejver kupu - rekao je Nole.

Takođe, Novak je podelio detalje o svom planiranom dokumentarcu, otkrivajući da je u procesu stvaranja i da bi prvi deo mogao da bude dostupan uskoro.

- Ja planiram dokumentarac dugi niz godina. U poslednje dve-tri godine je došlo do nekoliko izmena. U smislu sa kim to radimo, ko su režiseri, producenti… Ima dosta tih promena. Ne znam koji je to datum u pitanju, ali neka zamisao je da dokumentarac, barem prvi deo pošto ima dosta materijala, izađe krajem ove ili početkom sledeće godine. Informisaću vas kada budem više znao - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading