NOVAK NE BI IMAO DILEMU ŠTA BI PRE IZABRAO: Greg Rusedski govorio o Đokovićevim životnim prioritetima

Autor:

Sport

16.06.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor ne bi bio lak, ali odgovor je jednostavan.

NOVAK NE BI IMAO DILEMU ŠTA BI PRE IZABRAO: Greg Rusedski govorio o Đokovićevim životnim prioritetima

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ušao je u 2024. godinu sa osvojena 24 grend slema, sa najviše nedelja na vrhu ATP liste i brojnim drugim rekordima koji su u njegovom vlasništvu. Ono što Nole želi od ove godine je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Možda baš zato nije igrao u prepoznatljivoj formi na Australijan openu i na turnirima koji su uspedili, a onda je na Rolan Garosu došla povreda kolena i operacija meniskusa.

Imajući sve ovo u vidu i to da će izgledno propustiti i Vimbldon, postavlja se ponovo pitanje Novakovih prioriteta u ovoj godini. Međutim, nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski smatra da se nije puno toga promenilo. Na ovaj način one j odao priznanje Đokoviću ua prošlogodišnje osvajanje Australijan opena sa povredom. Britanac se divi Novakovoj izdržljivosti i sposobnosti da prevaziđe fizičke izazove. Ističe i da će lekari morati da "naprave magiju" kako bi Novak bio spreman za Olimpijske igre, što ukazuje na ozbiljnost povrede meniskusa i kompleksnost procesa oporavka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Greg Rusedski

Rusedski zato ističe da će Olimpijske igre biti izuzetno teške za Đokovića, ali da je on već dokazao svoju izuzetnu izdržljivost.

- Olimpijske igre će biti teške, lekari će morati da naprave magiju. Australijan open je osvojio sa pokidanim trbušnim mišićem. Kako je to uradio? To je nadljudski. Ako biste mu dali izbor tri grend slem titule ili olimpijsko zlato, izabrao bi medalju - rekao je Rusedski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading