NOVAK NEĆE UČESTVOVATI U TUČI ZA OLIMPIJSKO ZLATO NA TERENIMA ROLAN GAROSA: Organizatori turnira povukli neverovatan potez

Autor:

Sport

11.06.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plan koji su skovali je zaista neverovatan.

NOVAK NEĆE UČESTVOVATI U TUČI ZA OLIMPIJSKO ZLATO NA TERENIMA ROLAN GAROSA: Organizatori turnira povukli neverovatan potez

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Rolan Garosu jer je zbob povrede morao da se povuče sa turnira, a onda i da operiše meniskus desnog kolena. Sada je Nole u trci sa vremenom u nameri da se oporavi do Olimpijskih igara sa ciljem da na istim terenima napadne toliko sanjano zlato.

Međutim, Nole nije jedini Srbin koji će jurišati na najsjajnije odličje na teniskim terenima u Parizu. Šta više, ostali Srbi kojima se daju kakve takve šanse da osvoje neku od medalja na OI u teniskom kompleksu Rolan Garosa uopšte nisu teniseri. Prema planu organizatora Olimpijskih igara, Rolan Garos će pretrpeti transformaciju i postati boksersko borilište! 

- Garos će u prvoj nedelji Olimpijskih igara ugostiti tenis, a onda se dekor menja i tu će se održavati boks. Od četvrfinala borbe će se održavati na "Šatrijeu". Tokom OI sklonićemo sve oznake da je to Garos. Potom će se ovde održavati i Paraolimijske igre - objašnjava Stefan Morel, generalni direktor Francuske teniske federacije.

Republika

Foto: BSS

Sara Ćirković ide Novakovim stopama

Gledajući trenutni spisak srpskih predstavnika u boksu, na Olimpijskim igrama imaćemo Nataliju Šadrinu, Vahida Abasova i Saru Ćirković. Ostaje da se vidi kakvu će oni imati šansu da slave u borbama rukavicama na mestu gde je Novak harao reketom i gde će, nadamo se, konačno uspeti da osvoji toliko sanjano olimpijsko zlato. Za početak je važno da bude zdrav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Svetlana

12.06.2024 11:49

Sto Nole vise pokazuje da mu jecstalo oni su sve drskiji.Treba da se drzi kao zvezda i to razmazena zvezda ,pa ce onda oni udovoljavati njemu.