NOLE JE BIO MAJSTOR U TOME! FEDERER se poklonio ĐOKOVIĆU! Priznao da je NAJBOLJI!

Autor:

Sport

15.06.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči švajcarske legende.

NOLE JE BIO MAJSTOR U TOME! FEDERER se poklonio ĐOKOVIĆU! Priznao da je NAJBOLJI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji tog sporta, dobio je naklon od velikog rivala i jednog od najvećih takmaca u GOAT-trci.

Naime, Rodžer Federer je u jednom od intervjua komentarisao činjenicu da publika ne voli kada velikani poput njega, Noleta i Rafaela Nadala gube od mlađih igrača.

- Shvatite to kao motivaciju kada je publika protiv vas. Imao sam takve situacije, ali ne često. Kad sam bio mlađi, navijali su za Agasija i nisu želeli da novi momak pobedi. To vas na neki način može podstaći. Novak je bio majstor u tome - kazao je Federer za "BBC".

Federer se sa velikom nostalgijom prisetio svojih igračkih dana.

- Gledao sam Rolan Garos prošle nedelje i pomislio: ’Vau, tako su dobri – i ja sam to radio! Osećam kao da sam odavno završio karijeru, počinjem da zaboravljam stvari koje sam radio. Bio je to sjajan život - dodaje Federer.

U toku Evropsko prvenstvo u finalu, a njegova otadžbina Švajcarska igra u grupnoj fazi protiv Mađarske, Nemačke i Škotske. Takođe, ovo leto biće bogato sportskim događajima pošto je na programu i teniski Vimbldon, odnosno Olimpijske igre.

- Gledaću EVRO, Vimbldon i Olimpijske igre. Za ljubitelje sporta ovo je pravo vreme. Grupa u kojoj je Švajcarska je dobra. Imali smo sličnu grupu u prošlosti. Srećan sam što igramo protiv Škotske, Mađarske i Nemačke. Moraću da zadirkujem Marija, ali je on u tome zapravo bolji - zaključio je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading