SRBIN DOŽIVEO JEDAN OD BOLNIJIH NEUSPEHA! Đere IZGUBIO od 218. na ATP listi!

Autor:

Sport

14.06.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan kraj za našeg tenisera na čelendžeru u Peruđi.

SRBIN DOŽIVEO JEDAN OD BOLNIJIH NEUSPEHA! Đere IZGUBIO od 218. na ATP listi!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere doživeo je poraz u četvrtfinalu čelendžera u Peruđi od Španca Bernabe Zapate Miralesa, koji se trenutno nalazi na 218. mestu ATP liste.

Meč je završen rezultatom 2:0 (po setovima 6:3 i 6:3) u korist Španca, posle samo 81 minuta efektivne igre.

U prvom setu, pri rezultatu 2:2, Đere je imao čak četiri brejk lopte, ali nažalost nije uspeo da ih iskoristi. To se ispostavilo kao prelomni trenutak jer je Španac uspeo da iskoristi svoje prilike i osvoji taj set rezultatom 6:3. U drugom setu, Đere je izgubio svoj servis u prvom i devetom gemu, što je rezultiralo konačnim porazom od 6:3, 6:3 za Zapate Miralesa.

Foto: Tanjug/AP

Bernabe Zapata Miraljes

Đere se trenutno takmiči na čelendžer turnirima, što predstavlja svojevrsni izazov za iskusne tenisere koji se bore za povratak na viši nivo takmičenja. Iako je poraz u četvrtfinalu Peruđe delimičan hendikep, Laslo će imati priliku da izvuče pouke iz ovog meča i da se fokusira na naredne izazove.

Nakon poraza u Peruđi, Đere će morati da se okrene budućim turnirima i da iskoristi priliku da pokaže svoje veštine i odlučnost u narednim mečevima.

Podetimo, Laslo je potvrdio da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u kojoj želi da napravi iskorak na svetskoj rang listi.

Njegov najbolji plasman u karijeri bilo je 27. mesto, u junu pre pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading