BOLAN PORAZ LASLA! Đere IZGUBIO od 253. na ATP listi!

Autor:

Sport

07.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se ovome nije nadao.

BOLAN PORAZ LASLA! Đere IZGUBIO od 253. na ATP listi!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u finale Čelindžera u Prostejovu, pošto je poražen od tenisera sa Tajvana Čun Hsin Cenga rezultatom 0:2 (po setovima 3:6, 4:6).

Ovu sezonu na šljaci sigurno će 52. na ATP listi želeti što pre da zaboravi. Vezao je Srbin tri poraza, zaključno sa prvim kolom Rolan Garosa, što je bio njegov učinak, zbog čega je odlučio da ode u Češku na čelindžer.

Nanizao je u Prostejovu tri pobede, plasirao se u polufinale, ali ponovo je razočarao. Na putu ka finalu sprečio ga je 253. na ATP listi Čun Hsin Ceng.

Foto: www.profimedia.rs

Laslo Đere

Ruku na srce momak sa Tajvana je u odličnoj formi. Ima niz od devet pobeda, doduše sve na čelindžerima, ali i to je očigledno u ovom trenutku nivo dovoljan da se pobedi Đere. Koji je uzgred 201 poziciju bolje rangiran.

Na kraju je bilo 6:3, 6:4 i Ceng je u finalu. A tamo će igrati protiv još jednog iznenađenja. Džerom Kim iz Švajcarske 444. na ATP listi savladao je Pedra Kačina 108. na ATP listi u tri seta rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 1:6, 6:4).

Podsetimo, najbolji rezultat Lasla Đerea u karijeri je 27. pozicija na svetskoj rang listi, ostvarena 10. juna 2019. godine.

Inače, on je potvrdio nedavno da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading